Diensten

Hier ziet u een aantal van onze diensten.

Contact

JK Onderhoud – Een bouwbedrijf dat staat voor ervaring, vakmanschap en efficiëntie!

Hebt u plannen voor een verbouwing, of is uw woning toe aan onderhoud? JK Onderhoud is de specialist op het gebied van particuliere verbouwingen in de regio Utrecht. Wij zijn inzetbaar voor een verscheidenheid aan bouw- en onderhoudswerkzaamheden. Met meer dan 15 jaar ervaring in de sector staan wij garant voor nauwkeurigheid, vakwerk en een efficiënte werkwijze.

Bent u benieuwd wat JK Onderhoud voor u kan betekenen? Neem contact op!

Contact ons

Bent u benieuwd wat JK Onderhoud voor u kan betekenen? Neem contact op!

Contact ons

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op!

Contact ons

Woningonderhoud en renovatie

Iedere woning heeft eens in de paar jaar onderhoud nodig. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren houdt u uw woning bouwtechnisch in topvorm, prettig bewoonbaar en waarborgt u de waarde van uw pand. Wij staan reeds jaren klaar voor woningeigenaren op zoek naar een vakman voor woningonderhoud.

Wij verzorgen verschillende dak werkzaamheden, zoals het restaureren van dakbedekking of dakgoten, restaureren of vervangen uw kozijnen en voorzien uw woning van een prachtige nieuwe verflaag. Met professioneel uitgevoerd onderhoud blijft uw woning er niet alleen goed uitzien, maar blijft die ook nog eens comfortabel en veilig én voorkomt u onnodige kosten en bijbehorende zorgen.

Ook voor grondige renovatieprojecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen zowel grootschalige als gedeeltelijke renovaties in particulierenwoningen. Door middel van professioneel stucwerk, een opnieuw betegelde badkamer of gerenoveerde kozijnen tillen wij uw woning naar een nieuw niveau.

Bij al onze werkzaamheden garanderen wij bouwtechnische kwaliteit en oog voor detail.

Aan- en uitbouw

Wilt u uw woning een nieuwe dimensie geven? Vergroot de ruimtelijkheid van uw woning door middel van een aan- of uitbouw, of verbeter de lichttoevoer met nieuwe ramen of dakramen; Een ware investering in uw wooncomfort! Bij JK Onderhoud kunt u terecht voor verschillende uitbreidingsprojecten.
Denk bijvoorbeeld aan:
• Dakkapellen
• Dakramen
• Kozijnen
• Erkers
• Garages
• Aanbouw

Samen met de klant kijken wij naar diens wensen en de mogelijkheden van de woning, om zo samen tot een uitbreidingsplan te komen dat bij de woning past. 

De juiste uitbreiding is niet alleen een investering in wooncomfort, maar ook in de woningwaarde.

Sanitaire renovatie

Wij zijn specialist op het gebied van sanitaire renovaties.

Badkamers en toiletten vervullen een centrale rol in het dagelijks leven, en verdienen daarom extra aandacht wanneer het aankomt op zowel onderhoud als comfort. Een badkamer moet comfortabel zijn! Middels egaal stucwerk, strakke betegeling of de plaatsing van een nieuwe douchecabine of badkuip geven wij uw badkamer en toilet een geheel nieuw uiterlijk! Een ruimte waarvan u dagelijks kunt genieten.